Handbal

CN Junioare 3, Etapa 10. CSM Târgu Jiu, victorie categorică în Ardeal în prima etapă din retur. CSS Mediaș – CSM Târgu Jiu 16-34

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu a început în forță returul din prima fază a Campionatului Național, cu o victorie categorică, obținută în deplasare, scor 34-16, cu CSS Mediaș. Sâmbătă, 2 decembrie, CSM Târgu Jiu s-a deplasat în Ardeal, acolo unde a înregistrat a cincea victorie consecutivă din campionat. Meciul a contat pentru etapa a 10-a din Seria H.

Gorjencele s-au deplasat la Mediaș doar cu gândul la victorie. Fetele pregătite de Paula Martinescu și-au confirmat statul de echipă favorită și-au dominat categoric partida din Ardeal. La capătul unui meci excelent, atât în plan ofensiv, cât și defensiv, CSM Târgu Jiu și-a trecut în cont a 5-a victorie consecutivă din campionat și rămâne în lupta pentru un loc pe podiumul Seriei H. Antrenoarea Paula Martinescu a rulat la Mediaș tot lotul avut la dispoziție. 

Paula Pagnejer Martinescu, antrenoare junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”Panterele au avut un tonus bun astazi și-au câștigat detașat la Mediaș. Am rulat tot lotul si pot spune că progresul este vizibil. Felicit fetele pentru jocul de astăzi, dar de mâine începem să ne pregătim de mica finală de săptămână viitoare, când vom juca cu echipa din Petroșani. Felicitări panterele!”

LOT CSM TÂRGU JIU: Teodora Rușeț, Andrada Văduva, Ana Bîrlete 5g, Cleopatra Pîslaru 3g, Raisa Pagnejer 15g, Ștefania Chimerel 1g, Raisa Ion, Adelina Dugaia, Diana Ștefu, Anastasia Găvănescu 2g, Maria Cojocaru 5g, Carla Logăscu 1g, Ștefania Ciobanu 1g, Anastasia Strinu, Tiana Constantinescu 1g. Antrenoare: Paula Pagnejer Martinescu. 

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIOARE 3
EDIȚIA 2023-2024
SERIA H, ETAPA 10
MEDIAȘ, SALA ȘC. GEN. NR. 5
SÂMBĂTĂ, 2 DECEMBRIE 2023, ORA 13.00
CSS MEDIAȘ – CSM TÂRGU JIU 16-34(9-17)

Galerie Foto Video

Comment here