HandbalJuniori

CN Junioare 2 / Junioarele 2, victorie în ultima etapă din Seria E / CSM Târgu Jiu – LPS Fl. Fleşeriu Sebeş 30-24

Echipa de handbal junioare 2 a CSM Târgu Jiu a încheiat prima parte a campionatului cu o victorie. Elevele lui Andrei Enache au trecut de LPS Fl. Fleşeriu Sebeş, scor 30-24. meciul a contat pentru etapa 10-a, ultima din Seria E. CSM Târgu Jiu a terminat prima parte a campionatului pe locul 3 şi s-a calificat în faza a doua a Campionatului Naţional rezervat junioarelor 2, Grupele Valoare. 

Chiar dacă rezultat meciului de azi nu influenţa în niciun fel configuraţia finală a clasamentului, partida din Sala Sporturilor din Târgu Jiu a fost una extrem de disputată, cu numeroase răsturnări de situaţie pe tabela de marcaj. Prima repriză a fost una foarte echilibrată, cu un început bun din partea echipei din Târgu Jiu, urmată de o replică bună a echipei din Sebeş. Formaţia oaspete a reuşit să câştige prima parte a jocului, la limită, scor 16-15. În repriza secundă elevele lui Andrei Enache au fost mult mai determinate. Gorjencele şi-au mărit nivelul de joc şi au fost mult mai atente, atât pe faza de apărare, cât şi pe faza de atac. CSM Târgu Jiu a dominat partea a doua a partidei pe care şi-a adjudecat-o cu 15-8. Astfel, cu un general de 30-24 în faţa grupării din Sebeş, echipa din Târgu Jiu a încheiat Seria E cu o victorie şi o clasare pe podium, pe locul 3. 

Alesia Cismaşu, cu 8 goluri marcate, a fost cea mai bună jucătoare a echipei din Târgu Jiu. Evoluţii foarte bune au avut şi cele două jucătoare din poarta echipei noastre, Daria Dumitru şi Ioana Procopie. Ramona Popescu, Alexandra Vieru, Irina Buşe, Raluca Chiriac, Alexandra Popescu, Beatrice Popescu, Sonia Motoc, Maria Băluţă şi Denisa Banţa au contribuit şi ele din plin la victoria formaţiei din Târgu Jiu. 

Iată ce ne-a declarat la finalul meciului antrenorul Andrei Enache, despre meciul din ultima etapă, cu Sebeş, dar şi despre parcursul echipei sale în acest campionat. Andrei Enache a declarat că este mulţumit de clasarea pe podium a junioarelor sale.

CSM TÂRGU JIU: Daria Dumitru, Ioana Procopie – Alesia Cismaşu 8g, Alexandra Vieru 6g, Irina Buşe 6g, Ramona Popescu 4g, Raluca Chiriac 4g, Alexandra Popescu 1g, Beatrice Popescu 1g, Sonia Motoc, Maria Băluţă, Denisa Banţa. Antrenor: Andrei Enache.

CSM TÂRGU JIU – HANDBAL FEMININ JUNIOARE 2
SERIA E
Târgu Jiu – Sala Sporturilor
Etapa 10 – Duminică 13.03.2022 Ora 12.00
CSM Târgu Jiu – LPS FL. Fleșeriu Sebeș 30-24 (15-16, 15-8)

 

Comment here