HandbalJuniori

CN Junioare 2 / Junioarele 2, debut în Grupa Valoare 3 / Duminică, 3 aprilie, ora 12.00 / CSM Corona Braşov – CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal feminin junioare 2 a CSM Târgu Jiu va debuta duminică, 3 aprilie, în deplasare, în Grupa Valoare 3. Echipa pregătită de Andrei Enache se va deplasa la Braşov, pentru duelul din prima etapă, cu CSM Corona Braşov. Meciul este programat duminică, de la ora 12.00. 

Echipa de handbal junioare 2 a CSM Târgu Jiu a încheiat prima parte a campionatului pe locul 3 în Seria E şi s-a calificat în următoarea fază a Campionatului Naţional rezervat junioarelor 2, în Grupele Valoare. CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa 3 Valoare, una extrem de puternică, alături de echipe cu tradiţie şi la acest nivel juvenil: CSM Corona Braşov, CSS Caracal sau CS Chimia Râmnicu Vâlcea. Din grupă mai fac parte ACS Sepsi Sf. Gheorghe şi CSM Miercurea Ciuc.

Primul adversar al echipei pregătite de Andrei Enache este Corona Braşov, un nume cu greutate în handbalul românesc, care are un centru juvenil foarte puternic. Antrenorul junioarelor 2 speră ca elevele sale să facă un meci cât mai bun la debutul în partea a doua a campionatului. 

Andrei Enache, antrenor CSM Târgu Jiu Junioare 2: „Calificare în Grupa Valoare, alături de echipe atât de puternice înseamnă foate mult pentru aceste fete, pentru că vor avea posibilitatea să crească din punct de vedere valoric. Numai cu adversari valoroşi putem progresa şi face pasul catre marea performanţă. Prima etapa va fi la Braşov contra Coronei, o echipa de tradiţie în handbalul românesc, o echipă care are un centru de copii şi juniori foarte puternic, dar noi mergem acolo cu speranţa de a avea o evoluţie cât mai bună”.

În ceea ce priveşte obiectivul în această parte a doua a campionatului, Andrei Enache ne-a explicat şi de ce este greu să vorbim de o calificare în următoarea fază a competiţiei, având în vedere sistemul competiţional.

Andrei Enache, antrenor CSM Târgu Jiu Junioare 2: „Îmi este greu să vorbesc despre obiective, având în vedere modul de desfăşurare al competiţiei, pentru că noi plecăm din start cu un mare handicap de puncte. Se pleacă cu punctele acumulate în grupe împotriva echipelor calificate, iar noi intrăm cu 5 puncte şi Corona cu 20 de puncte, de aceea îmi este greu să vorbesc despre calificare, dar cu siguranţă că vom da tot ce avem mai bun la fiecare partidă şi ne vom bucura de handbal”.

CSM TÂRGU JIU: Daria Dumitru, Ioana Procopie – Alesia Cismaşu, Alexandra Vieru, Irina Buşe, Ramona Popescu, Raluca Chiriac, Alexandra Popescu, Sonia Motoc, Maria Băluţă, Denisa Banţa, Stefania Buşe. Antrenor: Andrei Enache.

CSM TÂRGU JIU HANDBAL FEMININ JUNIOARE 2
Campionatul Național Junioare 2
Brașov – Sala D.P. Colibași

Grupa Valoare 3 / Etapa 1
03.04.2022  – Ora 12.00
CSM Corona Brașov – CSM Târgu Jiu

 

Comment here