HandbalJuniori

CN Junioare 2 / Grupa Valoare 3, Etapa 6, Duminică, 22 mai, ora 13.00 / CSM Miercurea Ciuc – CSM Târgu Jiu

Final de sezon și pentru echipa de handbal feminin junioare 2 a CSM Târgu Jiu. Echipa pregătită de Andrei Enache va juca în deplasare, pe terenul echipei CSM Miercurea Ciuc, în etapa a-6-a, ultima din Grupa Valoare 3 a Camionatului Național de Junioare 2. Meciul se va disputa duminică, 22 mai, de la ora 13.00.

Deplasare lungă și dificilă la final de săptămână pentru junioarele lui Andrei Enache, care încheie campionatul cu un meci în deplasare, la Miercurea Ciuc. Andrei Enache speră ca fetele sale să facă un meci bun la ultima reprezentație din acest sezon. Antrenorul gorjean ne-a declarat că este foarte mulțumit de realizările elevelor sale din acest sezon și a dat asigurări că va continua să fie alături de această generație talentată.

Andrei Enache, antrenor junioare 2 CSM Târgu Jiu: ”Va fi un meci greu, ultimul din acest sezon competițional, care a fost unul foarte dificil și cu o structură aparte, diferită și complicată în același timp. Vom merge acolo să facem un meci cât mai bun. La final de campionat pot spune că sunt mândru de tot ceea ce au realizat fetele în această perioadă și cu siguranță vom continua munca începută acum cațiva ani cu aceasta generație pentru a realiza tot ceea ce ne-am propus”.

CSM TÂRGU JIU: Daria Dumitru, Ioana Procopie – Raluca Chiriac, Luiza Cruceru, Alesia Cismaşu, Sonia Motoc, Alexandra Vieru, Alexandra Popescu, Ramona Popescu, Ștefania Buşe, Irina Buşa, Denisa Banţa, Beatrice Popescu. Antrenor: Andrei Enache.

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIOARE 2 
CSM TÂRGU JIU HANDBAL FEMININ JUNIOARE 2
GRUPA VALOARE 3
Etapa 6
Miercurea Ciuc Sala CN Marton Aron
Duminică 22 mai 2022 Ora 13.00
CSM Miercurea Ciuc – CSM Târgu Jiu 

Comment here