HandbalJuniori

CN Junioare 2 / Etapa 9 / Junioarele 2, meci pe terenul liderului / CSS Caracal – CSM Târgu Jiu / Andrei Enache:”Va fi un meci dificil, dar mergem cu speranţa că putem scoate un rezultat bun”

Şi echipa de handbal feminin junioare 2 a CSM Târgu Jiu are meci la finalul acestei săptămâni. La fel ca în cazul junioarelor 3, şi echipa de junioare 2 va juca în deplasare. Dacă junioarele 3 au mers la Slatina pentru partida cu liderul seriei din care fac parte, junioarele 2 au şi ele meci tot pe terenul liderului, dar la Caracal. Echipa pregătită de Andrei Enache se află pe podium, pe locul 3 în clasamentul Seriei E şi va juca cu echipa de pe primul loc, CSS Caracal, duminică, 20 februarie, de la ora 11.00.

Andrei Enache se aşteaptă la un meci dificil la Caracal, în condiţiile în care echipa gazdă are în componenţă jucătoare ce evoluează deja la Divizia A şi la echipa naţională de junioare. Antrenorul gorjean are încredere însă în elevele sale că se vor mobiliza şi vor face un meci bun.

Andrei Enache, antrenor echipa de  handbal feminin junioare 2 a CSM Târgu Jiu: „Va fi un meci dificil în compania unei echipe foarte valoroase, care are în componenţă multe jucătoare cu meciuri în Divizia A şi echipa naţională de junioare, aşa că ne aşteaptă un meci destul de greu. Echipa noastră merge însă la Caracal să facă un meci bun, noi suntem încrezători în munca pe care o depunem în fiecare zi şi mergem cu speranţa că putem scoate un rezultat bun”.

CSM TÂRGU JIU: Daria Dumitru, Raluca Chiriac, Daria Iordache, Karina Băluţă, Alesia Cismaşu, Sonia Motoc, Ioana Procopie, Alexandra Vieru, Alexandra Popescu, Ramona Popescu, Bianca Buşe, Denisa Banţa, Beatrice Popescu. Antrenor: Andrei Enache.

Handbal Feminin Junioare 2
Campionatul Național J2 – Seria E
Caracal – Sala Sporturilor

ETAPA 9 – Duminică 20 Februarie 2022 – Ora 11.00
CSS Caracal – CSM Târgu Jiu 

În etapa a-10-a, ultima din această primă fază a competiţiei, CSM Târgu Jiu va juca acasă, cu LPS Fl. Fleşeriu Sebeş, pe 13 martie.

Comment here