HandbalJuniori

CN Junioare 2 / CSM Târgu Jiu Junioare 2, final de sezon

Final de sezon pentru echipa de handbal feminin junioare 2 a CSM Târgu Jiu. În ultima etapă din Grupa Valoare 3, handbalistele junioare s-au deplasat la Miercurea Ciuc. Gazdele de la CSM Miercurea Ciuc s-au impus cu 41-28. Cu 9 goluri reușite la Miercurea Ciuc, Raluca Chiriac a fost cea mai bună marcatoare a echipei din Târgu Jiu. 

La ultima reprezentație din acest sezon, junioarele 2 au avut parte de o deplasare lungă, tocmai la Miercurea Ciuc. Drumul lung și programul destul de încărcat din ultima perioadă și-au pus amprenta pe jocul echipei din Târgu Jiu care a pierdut confruntarea cu Miercurea Ciuc, scor 41-28 pentru echipa din Harghita. Ambele reprize ale confruntării au aparținut echipei gazdă: 19-11, la capătul primei părți, și 22-17 în cea de-a doua parte a partidei. Radu Costel, antrenorul junioarelor 3 a fost cel care a însoțit echipa în lipsa lui Andrei Enache, absent din motive obiective la acest meci. Radu Costel ne-a explicat cum au stat lucrurile în partida de la Miercurea Ciuc. 

Radu Costel, antrenor junioare CSM Târgu Jiu: ”Un meci ca de final de sezon competițional. O deplasare lungă ce și-a lăsat amprenta pe efortul și concentrarea fetelor. Am încercat să ținem ritmul însă nu am reușit decât în puține momente ale partidei. A fost ultimul joc și urmează o binemeritată vacanță pentru unele și o perioada mai încărcată pentru cele din clasa a 8-a care trag tare pentru Evaluarea Națională”.

CSM Târgu Jiu Junioare 2: Dumitru Daria, Raluca Chiriac, Luiza Cruceru, Alesia Cismașu, Sonia Motoc, Ioana Procopie, Alexandru Vieru, Alexandra Popescu, Ramona Popescu, Maria Băluță, Irina Bușă, Denisa Banța, Beatrice Popescu. Antrenor: Radu Costel.

CSM TÂRGU JIU HANDBAL FEMININ JUNIOARE 2
GRUPA VALOARE 3
Etapa 6
Miercurea Ciuc Sala CN Marton Aron
Duminică 22 mai 2022 Ora 13.00
CSM Miercurea Ciuc – CSM Târgu Jiu 41-28 (19-11, 22-17)

Comment here