BaschetJuniori

Baschetbaliştii U15 CSM Târgu Jiu, primul turneu din 2023. Echipa pregătită de Adrian Roşu merge la Constanţa(13-15 ianuarie)

Final de săptămână plin pentru baschetbaliştii pregătiţi de Adrian Roşu. Grupa U15 Masculin a CSM Târgu Jiu se deplasează la Constanţa pentru partidele din cadrul Turneului 1 / Faza II din Grupa 7 a Campionatului Naţional rezervat juniorilor U15. 

Pentru tinerii baschetbalişti de la CSM Târgu Jiu este primul turneu din 2023. Echipa de baschet masculin U15 a CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa 7, serie din care mai fac parte ABC Galactica Braşov, CSS Viitorul Cluj Napoca, CSM Constanţa, ACS Cuza Pirates Brăila şi ACS Playball Bucureşti. Partidele turneului din Sala Tomis se vor juca în perioada 13-15 ianuarie. Elevii lui Adrian Roşu vor avea de disputat 5 partide în 3 zile. Iată programul baschetbaliştilor gorjeni: 

Vineri, 13.01.2023, Ora 13.00
CSM Târgu Jiu – CSM Constanța
Vineri, 13.01.2023, Ora 20.00
CSM Târgu Jiu – ABC Galactica Brașov
Sâmbătă, 14.01.2023, Ora 13.00
CSM Târgu Jiu – ACS Cuza Sport Brăila
Sâmbătă, 14.01.2023, Ora 18.00
CSM Târgu Jiu – ACS Playball Bucuresti
Duminică, 15.01.2023, Ora 08.30
CSM Târgu Jiu – CSS Viitorul Cluj Napoca

După o pauză competiţioanală foarte lungă, ultimul turneu s-a jucat în octombrie 2022, tinerii baschetbalişti gorjeni sunt hotărâţi să înceapă anul cu dreptul. Vor să facă un turneu cât mai bun la malul mării. Va fi însă un turneu intens, solicitant, iar Adrian Roşu speră ca elevii săi să practice un baschet de calitate în cele cinci partide pe care le au progrmate în Sala Tomis din Constanţa. Adrian Roşu le-a transmis şi un mesaj băieţilor săi înainte de primul turneu din 2023.

Adrian Roşu, antrenor CSM Târgu Jiu U15 Masculin: ”Mergem la Constanța cu gândul de a face un turneu bun, în care să punem în practică tot ceea ce am lucrat la antrenamente. Băieții s-au pregătit foarte bine în toată această perioadă de pauză competițională și îmi doresc ca ei să performeze și în meciuri la același nivel și aceeași intensitate. Vom avea trei zile foarte grele, cu cinci meciuri în această perioadă scurtă, iar acest lucru va fi foarte solicitant pentru jucători. Voi rula tot lotul fără dar și poate, și cel mai mult îmi doresc să ne întoarcem acasă sănătoşi, fără accidentări. Le doresc băieților un turneu foarte bun și îmi doresc să plece de la acest turneu mulțumiți de propria prestația”.

CSM Târgu Jiu U15: Vald Bordînc, Lucian Toma, Vlad Rădulea, Luca Muntean, Rareş Plăstoi, Arin Plăstoi, Patrik Logăscu, Daniel Popescu, Robert Isvoranu, Daniel Andrei, David Scrădeanu, Darius Anuţa. Antrenor: Adrian Roşu. 

 

Comment here