BaschetJuniori

Baschet Masculin U13 / Carlos Popescu: „Cei mai mici baschetbaliști ai orașului nostru sunt nerăbdători să participe la primul turneu din acest an” / PROGRAM CSM Târgu Jiu U13, Turneul 4, Buziaș

Micuții baschetbaliști ai Grupei U13 a CSM Târgu Jiu se deplasează la finalul acestei săptămâni, în vestul țării, în Banat, la Buziaș, pentru partidele din cadrul Turneului 4 din Grupa 1. Tineri baschetbaliști, pregătiți de profesorul Carlos Popescu, se vor duela cu ACS Gladius Lucky Dragons Târgu Mureș, CSU LPS Oradea și MP Sport Timișoara. Partidele, care se dispută pe 19 și 20 februarie, vor fi găzduite de Sala Victoria din Buziaș. 

Mezinii baschetului gorjean revin pe parchet în primul turneu oficial din acest an. Vor avea parte de un weekend plin, cu trei meciuri. „Sper ca cei mici să se bucure de reluarea competiție. După perioada de antrenamente erau nerăbdători să joace din nou meciuri oficiale. Sper să se bucure și ei din plin de acest turneu, să joace cu placere și să vină sănătoși acasă”, le-a transmis Adrian Roșu, coordonatorul secției de baschet a CSM Târgu Jiu, micuților baschetbaliști de la Târgu Jiu. 

Și profesorul Carlos Popescu ne-a spus că elevii săi sunt nerăbdători să participe la acest turneu. Chiar dacă grupa este un dificilă, micuții săi baschetbaliști merg la Buziaș cu încredere și speră să făcă un turneu cât mai bun. 

Carlos Popescu, antrenor CSM Târgu Jiu U13 Masculin: „Cei mai mici baschetbaliști ai orașului nostru, sunt nerăbdători să participe la startul celui de-al 4-lea turneu în cadrul C.N.Juniori 2021-2022. Chiar dacă în raport cu vârsta lor, grupa este una destul de dificilă, rămânând nemodificată. Acum, când ne mai despart doar câteva ore până la plecarea spre turneu, mezinilor noștri, cu siguranță nu le lipsește entuziasmul și dorința de confruntare, fiind determinaţi totodată pentru obţinerea unei prestaţii pe teren cât mai bune. Chiar dacă până în această fază a campionatului, copiii nu au reușit să se bucure de victorie, îi văd la fel de încrezători și convinși în parcursul și potenţialul lor. Cu siguranță, această dorință de confruntare, dragostea și respectul față de acest minunat sport, le va aduce în imediata perioadă și satisfacţia unei victorii la încheierea partidelor”.

LOT U13 M CSM Targu Jiu: Răzvan Simionescu, Gabriel Tismănaru, Luca Pop-Manta, Vladimir Gugea, Rareș Staicu, Matei Scornea, Dragoș Branea, Tudor Crîngulescu, Darius Savu, Rareș Ciobanu, David Căruntu, Radu Puiu. Antrenor: Prof. Popescu Carlos.

Campionatul Național de Baschet Masculin Juniori  U13
Grupa 1 / Buziaș – Sala Victoria
19.02.2022 Ora 10.00 CSM Târgu Jiu – CS MP Sport Timișoara
19.02.2022 Ora 19.00 CSM Târgu Jiu – CSM CSU LPS Oradea
20.02.2022 Ora 09.00 CSM Târgu Jiu – ACS Gladius Lucky Dragons Târgu Mureș

 

Comment here