BaschetJuniori

Baschet Feminin U14 / Adina Pop: „Ne vom juca şansa în fiecare meci” / Program meciuri CSM Târgu Jiu U14

Echipa de baschet feminin U14 a CSM Târgu Jiu se deplasează, din nou, la finalul acestei săptămâni, la Bucureşti, pentru meciurile din cadrul Turneului 3 din Campionatul Naţional. Este ultimul turneu oficial din acest an pentru baschetbalistele noastre, care au fost repartizate în Grupa 4, alături de ABC Leii Bucureşti, CS Olimpia Bucureşti şi Sportul Studenţesc.

Meciurile se vor disputa în perioada 18-19 decembrie, în Sala „Octavian Dimofte” din București, acolo unde vor evolua, tot sâmbătă şi duminică, şi colegele mai mari de la CSM Târgu Jiu, echipa U18 a profesorului Toma Popescu. Tinerele baschetbaliste vor avea parte de adversari cu rezultate notabile la acest nivel, dar Adina Pop, cea care pregăteşte grupa de junioare U14 a CSM Târgu Jiu, este încrezătoare că elevele sale vor face o figură frumoasă la Bucureşti.

Adina Pop, antrenoare Grupa U14 baschet feminin CSM Târgu Jiu: ”Şi ultimul turneu din acest an se desfăşoară tot la Bucuresti. La fel ca şi la turneul precedent, locatia este aceeaşi, doar grupa este diferită de data aceasta. ABC Leii fiind singura echipă din grupă pe care o cunoaştem. Mergem încrezătoare şi ne vom juca şansa în fiecare meci. Sperăm să facem o figură frumoasă înainte de sărbatorile de iarnă”.

LOT CSM Târgu Jiu: Diana Nica, Iulia Rădulea, Iulia Bâtoancă, Carla Deaconu, Maria Rădulea Zamfirescu, Timeea Gîrjoabă, Alexia Milodin, Andreea Iriza, Teodora Zălog, Alexia Pop, Elena Mituţă, Ștefania Popescu. Antrenor: Pop Adina Laura.

Campionatul Național Junioare U14
Grupa 4 / Turneu 3 / 18-19.12.2021
Sala „Octavian Dimofte” București
Sâmbătă – 18.12.2021
Ora 13.00  CSM Târgu Jiu – CS Olimpia București
Duminică – 19.12.2021
Ora  09.00  CSM Târgu Jiu – ABC Leii București
Ora  17.00  CSM Târgu Jiu – Sportul Studențesc

Comment here