Baschet

ALL STAR GAME 2022 / Votează pentru baschetbaliștii CSM Târgu Jiu şi pentru antrenorul Claudiu Alionescu la All Star Game-ul Ligii Naţionale de Baschet Masculin!

Federația Română de Baschet și CSM CSU Oradea organizează, în dată de 20 aprilie, în noua Sala Polivalentă din Oradea, ALL STAR GAME 2022. Meciul „stelelor” din baschetul masculin românesc revine, astfel, în atenția iubitorilor sportului de sub panouri după o întrerupere cauzată și de pandemia COVID-19. FRB a anunțat că va publica pe data de 4 aprilie componența celor două selecționate. Acestea vor fi alcătuite din 12 sportivi, cu maxim șase străini și câte doi antrenori, în funcție de voturile obținute. Căpitani vor fi declarați jucătorii cu cele mai multe voturi. Votul publicului contează în proporție de 30%, restul aparținând mass-media (30%) și departamentului tehnic FRB

CSM Târgu Jiu face parte din selecționata Nordului. Porter Troupe, Ahmed Bashir, Camil Berculescu și Octavian Ilie sunt jucătorii din lotul CSM Târgu Jiu care au intrat în baza de date a FRB pentru votare, dar și antrenorul Claudiu Alionescu pentru a participa la duelul celor mai buni jucători și antrenori din România, eveniment care va avea loc în 20 aprilie.

 

Suporterilor baschetului, și nu numai, dar și reprezentanților mass-media, pot să-și exprime opțiunile pentru stabilirea componenței celor două selecționate, NORD și SUD.

Pentru formarea bazei de date a sistemului de votare vor fi incluși sportivi de la toate echipele din LNBM, cele două selecționate SUD și NORD fiind compuse astfel:

SUD: CSO Voluntari, SCM U Craiova, FC Argeș Pitești, Dinamo București, Rapid București, Steaua București, Athletic Neptun Constanța și Petrolul Ploiești.
NORD: U-BT Cluj Napoca, CSM Oradea, SCM Ohma Timișoara, BC CSU Sibiu, CSM Târgu Jiu, CSM Galați, CSM Focșani și CSM VSKC Miercurea Ciuc.

 

 

Comment here